Seminarie

  • Uitzonderlijk Nieuwjaarsprogramma in het hoogste gelegen hotel van België van 30 december tot 2 januari 2019!

Uw seminarie in het hart van de natuur


Gelegen in een natuurlijke omgeving, in de Belgische Ardennen, biedt het Domaine des Hautes Fagnes een ideale situatie aan voor het organiseren van een seminarie, een niet-residientiele vergadering, een incentive, een teambuilding, een personeelsfeest...

Seminairenature

Ontwijk de hedendaagse stress. Wij bieden u de geschikte plaats aan voor het organiseren van uw seminaries waar u gewoon de creativiteit van uw nieuwe ideeën zijn gang kunt laten gaan.


Seminaire réunion

Onze 9 vergaderzalen met een capaciteit van 4 tot 130 personen hebben allemaal de inval van het prachtige daglicht.

Een directe toegang vanuit een seminariezaal naar een mooie prestigieuse groene plek, biedt u de mogelijkheid om tijdens de pauzes in tot rust te komen.

De unieke intimiteit van deze vergaderzalen zal de samenhang van uw onmisbare werknemers of collega's versterken en tot een succesvolle teambuilding leiden.

 

Alle deelnemers aan uw evenementen genieten van een gratis toegang tot het Wellness Center “Vita Natura” met binnenzwembad, sauna, turks stoombad en whirlpool (van 9.00 uur tot 22.00 uur).

Een gratis privéparking staat ter beschikking voor alle deelnemers.

Maak nu een afspraak met de commerciële afdeling die steeds tot uw dienst staat om het domein met u te bezoeken en u in het organiseren van uw evenementen te begeleiden. 


 

Ontdek onze presentatievideo voor uw evenement in het hart van de natuur:

 


Voor meer informatie kunt u contact met Kristel meeting@dhf.be OF Alexandre business@dhf.be opnemen.