Seminar

  • Romantisch verblijf in het Domaine des Hautes Fagnes: een overnachting met ontbijt, een romantisch 3-gangenmenu en een duo-massage in ons wellnesscenter.

Banketten voor ondernemingen


Voor uw personeelsfeesten en uw banketten tot 250 personen zijn er 3 zalen ter beschikking. De meeste zalen hebben een directe toegang tot het terras eventueel voor het aperitief of het volledig banket (afhankelijk van het weer).

Talrijke « banketformules » zijn mogelijk. Profiteer het ganse jaar door van ons buffet « de wereld rond », een uitgebreid koud- en warm buffet met desserten, een «Fagna» steengrill of een exotische steengrill en menus van 2 tot 5 gangen.

Banquet


Voor de seizoensgebonden thema-avonden, kunt u in de zomer van onze barbecues genieten en in de winter van gerechten uit de regio Savoyard. Van oktober tot februari is het jachtseizoen geopend ; onze « wild » menus zullen zeker in de smaak vallen van de lekkerbekken onder jullie. Ons «kampvuur» kan eveneens ter uwer beschikking gesteld worden voor een aperitief of voor een «after dinner», voor een lokale geneverdegustatie of voor een lekkere warme glue wine alvorens een Savoyard-avond te starten.