Restaurant

Zomer Menukaart 

2-gangen menu : 35,00 €
Keuze tussen voorgerecht en hoofdgerecht of hoofdgerecth en nagerecht

3-gangen menu : 45,00 €
voorgerecht - hoofdgerecht - nagerecht

4-gangen menu : 55,00 €
voorgerecht - hoofdgerecht - kaas - nagerecht

5-gangen menu : 65,00 €
2 voorgerechten - hoofdgerecht - kaas - nagerecht

 Voor Kinderen: 3-gangen menu 15€: Soep – hoofdgerecht - nagerecht


Voorgerechten


Dorade filet met olijfolie en quinoa

 oOo

 

Gebakken Ganzenlever, rabarber confituur een een saus met "Ahornsiroop"  (+ 4€)

oOo

Carpaccio van Zalm met gemarineerde citrus

oOo

Tartare van rundvlees met gembersiroop en Thaise basilicum 

 


Hoofdgerechten


Victoriabaarsfilet, coco saus en steranijs, seizoen groenten en groene tarwe

 oOo

Koolvisfilet, paprikacoulis, gnocchi en zuiderse groenten

 oOo

Mechelse Koekoek, hartige saus, romige polenta en seizoen groenten 

oOo

Kalfsentrecote, groene curry saus en lemon Grass, gewokte groenten en rode rijst (+ 4€) 

 


Nagerechten


Chocolade gebak, citrus coulis met munt en sesame biscuit

 oOo

Mascarponemousse met abricoos, sponscake van violet 

oOo

Minestrone van aardbeien en rabarber met speculaas-gemberijs

oOo

Ijsparfait van frambozen

oOo

Bord met streekkazen van rauwe koemelk van Francoise Ledur van  "Ferme du Troufleur"  (suppl. 3€) 


 

Forfait WIJN : witte wijn- rode wijn

€18 per persoon voor het 2-gangen-menu

€20 per persoon voor het 3-gangen-menu

€ 22  per persoon voor het 4-gangen-menu

€ 25 per persoon voor het 5-gangen-menu