Restaurant

Herfst Menukaart 

2-gangen menu : 35,00 €
Keuze tussen voorgerecht en hoofdgerecht of hoofdgerecth en nagerecht

3-gangen menu : 45,00 €
voorgerecht - hoofdgerecht - nagerecht

4-gangen menu : 55,00 €
voorgerecht - hoofdgerecht - kaas - nagerecht

5-gangen menu : 65,00 €
2 voorgerechten - hoofdgerecht - kaas - nagerecht

 Voor Kinderen: 3-gangen menu 15€: Soep – hoofdgerecht - nagerecht


Voorgerechten


Terrine van eendenlever, mango chutney, reductie van esdoornsiroop  en brioche brood (+3€ pp)

 oOo

 

Gevuld cannelloni met ricotta en fijne groentjes met carpaccio van rundvlees, rucolapesto en krokante focaccia

oOo

Flan van Griet op een bedje van spinazie, grijze garnalen, Nantua saus

oOo

Ravioli van Karp « Snow Crab », water en schuim van tomaten

 


Hoofdgerechten


Zalmfilet, reductie van appelsien en mosterd,  fregola di sarda 

 oOo

Koolvisrug met kappertjes en olijven, ardaappelepuree met olijfolie uit Sicilië, gemarineerde groenten,  witte boter met citroen

 oOo

Parelhoenfilet  met bospaddestoelen, chorizosaus, risotto van ardense gerookte Montenauer ham

oOo

Filet van jong everzwijn, bosbessensaus, gratin Dauphinois, seizoengroenten (+5€ pp)

 


Nagerechten


Chocolade fondant, gemarineerde citrus met steranijs

 oOo

Huisgemaakte ijs nougat, slagroom, koekje van appelsien en  rode vruchtencoulis

oOo

Variatie van heerlijke citroen desserts

oOo

Carpaccio van ananas, acaciahoning, gezouten karamelijs 

oOo

Bord met streekkazen van rauwe koemelk van onze buurvrouw Françoise (+3€ pp)


 

Forfait WIJN : witte wijn- rode wijn

€18 per persoon voor het 2-gangen-menu

€20 per persoon voor het 3-gangen-menu

€ 22  per persoon voor het 4-gangen-menu

€ 25 per persoon voor het 5-gangen-menu