Activités

Zwerftocht met Mountainbike


Wij stellen u een begeleide zwerftocht met mountainbike voor. Vertrek aan het hotel.

Duur: 2 uren.

De deelnemers worden langs een gemakkelijk parcours geleid door een ervaren gids. Zo ontdekken zij "het dak van België" op het plateau van de Hoge Venen, met zijn rivieren en moerassen en alle andere bezienswaardigheden van deze veenrijke omgeving.

Groep: 1 tot 60 personen

Prijs: 17€/mountainbike + organisatie vanaf 14€/pers excl. BTW (variërend in functie van het aantal deelnemers)


In het Domaine des Hautes Fagnes is het mogelijk Mountainbike en E-bikes
te huren - op aanvraag.


 Ontdekking van het Reinhardstein kasteel met E-bike

Een professionele gids leidt U door een typisch dorpje tot aan de deuren van het kasteel.  Hij zorgt voor de veiligheid van de groep en voor het onderhoud van de fietsen. 

U moet geen ervaren fietser of motorrijder zijn om met de E-bike te rijden.

Noch fiets, noch mobylette, is de E-bike gemakkelijk, stil en milieuvriendelijk. De E-bike werkt voor U zodat iedereen samen kan rijden om zonder moeilijkheden met de groep deze culturele en historische site te bereiken.

Tijdsduur: 2uur: E-bike initiatie, ontdekkingstocht en toegang tot het kasteel

Groep: 5 tot 20 personen

Prijs: 34€ /pers per E-bike excl. BTW + organisatie vanaf 31€/pers excl. BTW (variërend in functie van het aantal deelnemers)
 

Ontdekking van de Hoge Venen met een E-bike

Het is niet nodig erg sportief te zijn! De E-bike neemt U mee door de unieke landschappen van het natuurgebied van de Hoge Venen.

Met de E-bike rijdt U op uw eigen ritme, terwijl de fiets de rest doet, zodat iedereen gemakkelijk met de groep mee kan doen, zonder extra inspanning.

Een professionele gids stippelt een tocht uit volgens uw wensen, begeleidt de groep en zorgt voor uw veiligheid en het onderhoud van de fietsen.

Tijdsduur: 2uur : inbegrepen E-bike initiatie en tocht.

Groep: 5 tot 20 personen

Prijs : 34€/pers per E-bike excl. BTW + organisatie vanaf 18€/pers excl. BTW (variërend in functie van het aantal deelnemers)
 

Regularity Rally met een E-Bike KTM

Een roadbook, een chrono, een kilometerteller en een scorecard worden de onmisbare gereedschappen van de “E-rally-bikers”. Om op het juiste inklokuur te kunnen aankomen, niet te vroeg, niet te laat, is het noodzakelijk het roadbook foutloos te lezen en alle controlepunten netjes te noteren.

De KTM machine blijft een fiets met electrische bijstand die u zal verrassen. U moet geen atleet zijn om plezier te beleven aan de E-bike! Het wordt alvast een heerlijke ervaring voor de KTM teams in een originele teambuildingsfeer.

Tijdsduur: 2 uur: inbegrepen briefing, E-bike initiatie en rally.

Groep: tot 20 personen

Prijs: 34€/pers excl. BTW + organisatie vanaf 45€/pers excl. BTW (varierend in functie van het aantal deelnemers)