Activités

  • Uitzonderlijk Nieuwjaarsprogramma in het hoogste gelegen hotel van België van 30 december tot 2 januari 2019!

Wandelingen op bergsteps


Het Natuurparkcentrum van Botrange biedt een nieuwe en originele idee aan : Het Natuurpark Hoge Venen per bergstep ontdekken zonder de richtlijnen van het departement bos en groen (D.N.F) te overtreden.

trotinette

Iedere uitstap wordt door gespecialiseerde gidsen van het Natuurparkcentrum begeleid.  Dankzij de goede kwaliteit van de bergsteps en de deskundige uitleg van de ervaren gidsen kunnen wij een prachtige en veilige ontdekkingstoer garanderen.  Iedereen, kinderen, jongeren of volwassenen, krijgen voldoende tijd om te stoppen, om met elkaar te kunnen communiceren, om te luisteren en om de natuur op een uitzonderlijke manier te ontdekken.

Prijs (forfeit) : Min 300€ excl. BTW (0%).  Toeslag vanaf 20 personen.

Als de groep niet uit meer dan 22 personen bestaat

Minimum kosten: 300,00 € - BTW 0% + 15,00 € extra per deelnemer, vanaf de 21ste deelnemer.

De prijs omvat: Voorbereidingen voor Uw programma, ontvangst van de groep, 2 begeleidingsgidsen met de bergstep, begeleiding van een 3de gids met een voertuig om de veiligheid te garanderen, het terug ophalen van het materiaal, het materiaal zelf: helmen, bergsteppen, veiligheidsvestjes,.

Niet inbegrepen is het traject naar het Natuurparkcentrum.

Indien de groep met niet meer dan 24 personen is, is het mogelijk om de deelnemers in Domaine des Hautes Fagnes per huifkar af te halen.  Hiervoor berekenen we een supplement van 80,00 €  BTW 0%

Aantal: 1-40 personen - Tijdsduur: 2 uur