Incentive & Teambuilding

Activiteiten van Chapelle Studio


Company Song Workshop - 15 tot 120 personen - Tijdsduur : variabel


Kies een hit uit onze database en ga ermee aan de slag! Ons team geeft u vocal coaching, helpt de songtekst herschrijven in uw bedrijfsthema en begeleidt u met de opname. Iedereen vertrekt naar huis met zijn single CD!
Met behulp van ‘anchoring’ technieken werken wij op lange termijn : telkens uw werknemers terug zullen luisteren naar de opname van hun bedrijfssong, zullen ze zich de energie van die dag, en de tips van onze coaches herinneren.
De stem en stembanden zijn de drager van onze emoties. Dankzij eenvoudige oefeningen slagen de deelnemers er snel in zich beter uit te drukken! Ook de band tussen werknemers wordt in 1 dag sterker door de gedeelde unieke ervaring.
 

Prijs op aanvraag


Expression Workshop - 15 tot 120 personen - Tijdsduur : variable


Op korte tijd worden de basistechnieken van theater en improvisatie aangeleerd. Daardoor worden de deelnemers zich ten volle bewust van hun eigen lichaamsexpressie wat dan weer prestaties en zelfvertrouwen bevordert.

Een goede lichaamsbeheersing en een goed besef van de eigen non-verbale communicatie staat ook toe om wanneer dat nodig is geen emotie te laten doorsijpelen, bijvoorbeeld in een belangrijke onderhandeling of presentatie. Ook tips voor “spreken voor een publiek” komen aan bod.

Prijs op aanvraag


Percussion Workshop - 15 tot 120 personen - Tijdsduur : variabel


Deze workshop heeft een dubbel doel: het belang van de groep aantonen en vooroordelen uit de weg ruimen («Dit zal ik nooit kunnen»). De meeste mensen hebben nog nooit een instrument bespeeld. Ons doel is om hen aan te tonen dat men in anderhalf uur een onbekend instrument kan leren bespelen. De deelnemers zullen ontdekken dat naar elkaar luisteren noodzakelijk is om tot een goed resultaat te komen. Bij percussie staat of valt het resultaat met de prestatie geleverd door de volledige groep.

Prijs op aanvraag